wtorek, 10 stycznia 2017

Kapusta pekińska na ciepło przepis Metabolic Balance

1/2 kapustaypekińskiej
1 /2 cebuli 
1 marchewka
1-2 ząbki czosnku
1 łyżka koncentratu pomidorowego
sól, pieprz
papryka słodka i ostra koperek






Czosnek drobno siekamy, cebulę kroimy w kostkę i przysmażamy na patelni. 
Dodajemy poszatkowaną kapustę. Dusimy na wolnym ogniu przez około 20 minut. 
Pod koniec doprawiamy i dodajemy przecier pomidorowy.Posypujemy koperkiem  

 Wszystkie składniki oprócz kapusty możemy wymieniać, dodawać wg swojej indywidualnej listy produktów dozwolonych.
Zachęcam do eksperymentowania...:)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Polecany post

Drożdżówki z dżemem (przepis na thermomix) :)